7/31/2014

GROOVIN THE MOO MUSIC FESTIVAL (TOWNSVILLE, QLD)

Toukokuun alussa oli aika jatkaa matkaa etelaan ja valloittaa Townsville!

Fiksasin couchsurfingin pariksi yoksi paikallisen likan Rebeccan luota, joka tuli ystavallisesti hakemaan bussiasemalta asti. Lauantai-iltana haettiin ruokaa ja tehtiin pieni kavelylenkki Strandilla ennen kun suunnattiin Beccan kampille. Tultiin hyvin toimeen ja meilla oli syvalliset keskustelut matkustamisesta ja kulttuurien valisista eroista ja vaikka mista! 

Aloitettiin sunnuntaipaiva markkinoilla ja kirpparikierroksella, jonka jalkeen ajettiin Castle Hillin huipulle, josta nakee koko kaupungin ja Magnetic Islandin. Syotiin lounasta, jonka jalkeen Rebecca ajoi mut festarialueelle ja kohti ensimmaista oikeaa aussiduunia! Hain Mossmanissa kaikennakoisia duunipaikkoja ja onnistuin saamaan tyota Groovin The Moo musafestareilta kahdeksan kuukauden tyottomyyden jalkeen. Aluksi ajattelin etta kyseessa on ihan pieni landefestari mutta esiintyjakaartiin kuului muun muassa The Naked and Famous, Disclosure, Dizzee Rascal, Vance Joy, Violent Soho ja monia muita! Kavin ilmoittautumassa staff pointilla ja siita mentiin sitten ihka ensimmaiseen baariduuniin! Todellisuudessahan kaytin vain kassaa ja avasin tolkkeja mutta ompahan taas uusi merkinta CV:ssa hahah. Tiskilta naki suoraan paalavalle, joten nain kaikki lempparit samalla kun olin duunissa. Nice and cruisy ja tippejakin sateli hyvaan tahtiin! 



 

Paastiin hommista jo kasin aikoihin, mika tarkoitti sita etta ehdin viela nakemaan Dizzeen, What So Notin ja Disclosuren ihan yleison joukosta. Paasin Disclosuressa eturiviin, ja noin keikan puolessavalissa turvamiehet alko kiskomaan porukkaa eturivista. Tasta innostuneena viitoin tietty etta mina myos mina myos siina uskossa etta jotain hauskaa on meneillaan mutta heti kun mut vedettiin pois tajusin etta nehan luulee etta oon pyortymaisillani. Noh jain siina sitten lavan ja yleison valiseen tilaan hengalemaan hetkeksi Thundamentalsien ja Peking Dukin aijien kanssa, jotka oli siella seuraamassa keikkaa. Vietin siina hyvat tovin, otettiin kuvia ja lahdin jatkamaan matkaa kohti kotia hymyssa suin kun pojat lahti bakkarille.





Tajusin pian etta mullahan ei oo mitaan hajua missa Beccan kamppa on, osoite oli kylla tallessa mutta kavelymatkaa olisi tiedossa ainakin 40min verran enka ollut varanut busseja kotimatkalle. Tapasin siina tuskaillessani paikallisen poitsun Jacobin, joka tarjosi ystavallisesti kyydin ihan kotiovelle asti kaverinsa kanssa! Tassa taas yksi esimerkki miten asiat jarjestyy ihan uskomattomalla tavalla mun elamassa hahah. There must be a greater force of some sort out there!

xx
VK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti